Bedrijf


Marina Yachting Center


is importeur van het Franse zeil-en motorjachtengamma JEANNEAU en PRESTIGE.  Sinds 2015 zijn we ook verdeler van de zeil-en motorcatamarans FOUNTAINE PAJOT.


U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan, pal naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon. U heeft bij ons een ruime keuze aan gespecialiseerde technische zeilkleding, van merken als HENRY LLOYD, SEBAGO, DUBARRY en MAGIC MARINE.

In de afdeling toebehoren, vindt u de laatste elektronische snufjes van RAYMARINE, accessoires en scheepsbeslag van LANKHORST, BELSHIP en NAVIMO en onderhoudsprodukten van INTERNATIONAL PAINTS en NAUTIX.


Naast het Jeanneau-gamma is er een groot aanbod aan rubberboten en semi-rigids van ZODIAC en AVON, met buitenboordmotoren van YAMAHA en EVINRUDE en trailers van RIBA en SATELLITE.


Voor herstellingen en montages allerhande, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier u ter beschikking. En wij bieden winterstallingsmogelijkheden aan in onze winterbergingshal van 1.500m².

Alle info krijgt u via de infolijn


MARINA YACHTING CENTER
Dr. E. Moreauxlaan 3
8400 OOSTENDE

BE0414 460 808 RPR Oostende

 

 

 
U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan, pal naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon.
foto 1
foto2
foto3
foto4